En Föreläsning med Ulf

En föreläsning med Ulf är underhållande, praktisk, lätt att förstå, pedagogiskt upplagd och interaktiv med mycket humor. Du går därifrån med nya insikter och verktyg.

Sjukt perfekt eller mästerlig?

Folksjukdomen idag är stress, ändå har vi bättre livsförutsättningar än någonsin. Något är ur balans. Ulf Sandström är Mental Tränaren och livsrådgivaren som hittat vägar ur detta genom att kombinera vetenskapen om vårt nervsystem med kraften i våra undermedvetna motivationer och strategier.

Prestigefällan

Ulf har framgångsrikt och effektivt coachat elitfotbollslag till Allsvenskan liksom individuella spelare, OS-atleter, näringslivstoppchefer och internationella företag att förena lagprestationer med individers drömmar och livsmål för stressfri och harmonisk balans. En avgörande faktor har varit att förstå och kunna hantera prestige, både din och andras.

Tillbakastudsen

Genom att kombinera individuellt arbete med tusentals klienter med erfarenheter från att hjälpa överlevare från konflikten i Rwanda och kriget i Kongo har han hittat nycklar som gör det möjligt att studsa tillbaka både psykiskt och fysiskt från motgångar.

Konsten att brinna utan att brinna upp

Det finns många bra föreläsare, det som skiljer ut Ulf är hans unika praktiska erfarenheter, sakkunskaper, humor och pedagogik. På en föreläsning eller workshop som kan vara från 1 timma till två heldagar får du roliga och praktiska insikter i alla dessa mekanismer, och dessutom möjligheten, att liksom Dalkurd FF låta den som vill testa blixt-coachning – eller som målvakten Frank Andersson säger:

“En 4 timmar lång föreläsning om mental träning avklarad, hade kunnat lyssna 4 timmar till, lägg namnet Ulf Sandström på minnet. Några av oss blev även blixt-hypnotiserade efteråt, att kalla det en häftig upplevelse är nog årets underdrift.”
Frank Pettersson, Målvakt i Allsvenskan