Time Slicing – Konsten att brinna utan att brinna upp!

Eller logga in för att nå dina köpta kurser

Det här är en unik kurs som kan ge dig nycklarna till att hinna det du vill. En kurs du bokstavligen kan lära dig i sömnen eftersom alla lektioner finns som självhypnosfiler. Time Slicing är motsatsen till Time Management. Istället för att utgå från att tiden går att styra så optimerar du dina mål och färdigheter i en struktur med konkreta verktyg, som ger dig möjligheten att sträcka tiden du har till det du vill.

Jag visualiserar livet som en kaka som måste innehålla alla delar för att kakan skall vara komplett – om du når dina karriärmål till priset av dina relationer så är kakan inkomplett, likväl om du når dina ekonomiska mål till priset av din hälsa. Time Slicing ser och ger helheten genom smarta tekniker och förberedelser.

Delar av Time Slicing bygger på forskning, andra bygger på tusentals timmar arbete med att hjälpa människor nå sina mål med hälsa och relationer i behåll. Det är inte ett kak-recept på framgång, du måste själv testa vilka av teknikerna som fungerar bäst för dig. Den största tidsbesparingen är att jag har samlat så mycket erfarenhet på ett ställe att du kan fokusera på att testa dig fram efter eget omdöme. Det säkraste sättet i världen.

Lektioner